Effektiv

Var riktigt effektiv i förrmiddags. Hade tvättid, så bara att dra sig ur sängen strax innan 7 imorgon och slänga in första omgången. Fixade lite i lägenheten till de var klart och andra omgången kunde åka in i tvätt maskinen hängde snabbt upp de i torkrummet. När de var klart åkte jag iväg till stallet för att hinna fixa de nu på morgonen och hinna tillbaka och tvätta de sista innan tvättiden var slut. Vilket jag hann... 11.50 lämnade jag tvättstugan. Vi har tvättid fram till kl 12. Hann till och med inom och handla lite på vägen hem.

Eftermiddagen har däremot riktigt slapp, har knappt gjort något alls och nu är de snart dags att åka till jobbet.

Imorgon blir de förmodligen en sväng ner till festivalen!

Kaos

Äntligen hemma efter en hektisk dag på jobbet. Sålde slut på alla rummen också, jippi!

Hade total kaos ett tag dock... suck! En av gruppledarna till en av grupperna som rört till de ordentligen... tyckte rätt synd om henne samtidigt som jag var irriterad på att man kan vara så korkad. menmen... efter ett bra tag lyckades vi lösa de hela!

Imorgon är jag ledig. Ska bli skönt!

Molly

Glömde min kamera i mammas bil igår. men skulle ändå till Lerberget en sväng idag, så fick hämtat dem då.
Ivan (min brors katt) tassar fram och tillbaka i huset och förstår inte vad de är för något konstigt som sitter och stirrar på honom. menmen, de vänjer väl sig snart vid varandra.

Thinking of you

Varit ner i Ystad oss Åbergs idag med mina föräldrar hämtat hem kattungen. Skulle bara hem om slänga på mig en nya topp och lite smink och sen in till stan för att träffa Johanna.

Startade datorn för att kolla busstiderna, samtidigt kollade jag självklart min mail. Hade fått mail från Shelia, som hade trasiska nyheter. En gemensam väns pappa gick bort igår natt. Vet fortfarande inte exakt vad som hänt, but I´m thinking of you!!  

Bandagering

När jag kom cyklandes till stallet imorse ser jag att Laban står och slickar på Ragusas bakben... hmm, de där kan inte vara så bra. Gick in i stallet och mockade och när jag kom ut igen står han fortfarande och slickar på hennes ben. Sen när jag kommer fram till dem att hon har ett nytt sår på benet som inte se så trevligt ut och att han står och slickar på de kan ju verkligen inte hjälpa.

Så efter longeringen åkte de på ett bandage på benet så att såren skulle få vara ifre. Hade inte så mycket att bandagera med, men hade några kompresser som dränktes i sårrengöring för att liggga närmast såret, gaslinda för att hålla dem på plats. Sen bomull runt benet och flexlinda runt om. Inte världens snyggaste bandage, menmen... de ska nog gå.

Anti-criben var slut i stallet annars hade bandaget blivit dränkt i de också, så att Laban låter bli de. Hoppashoppas... att de ska fungera så där. Ragusas kära ben mår ju  egentligen inte bara av att han bandage på, men som de ser ut nu kan hon ju inte stå utan.

Jobb

Imorse när jag vaknade hade jag ett missat samtal från min chef, som undrade om jag kunde jobba idag och imorgon... visst inga problem. Efter lite fixande och donande här hemma blev de en snabb sväng till stallet för att mocka, sen ner till stan för att träffa Emma. Blev lunch på Ebbas, både jag och Emma var vrål hungriga och när väl maten kom proppade man självklart i sig för mycket.

Efter en snabb sväng hem, måste jag iväg igen. Till stallet för att ta in hästarna och sen iväg till jobbet.

På fredag ska vi åka ner till Ystad och Åbergs å hämta hem mammas och pappas lilla kattunge.

Helsingör

Skönt med lite ledigt. Idag var de dags för Ragge att nya skor, så bara att åka upp till stalle på förmiddagen. Efter de åka jag direkt till Väla för att lämna in min mobil på service, de hade inga mobiler kvar att låna ut så får dras med min gamla telefon.

När jag kom hem kände jag för att hitta på något, då de inte var strandväder precis blev den en sväng till Helsingör för lite shopping. Hittade dock inget, menmen

Har fått för mig att jag vill åka över till Ven och cykla, har inte varit där sen jag var liten. Någon som vill hänga på??

Stress

Helt slut efter en lång och stressig dag på jobbet. Borde verkligen varit två som jobbat idag. Har sprangit som en galning mellan receptionen och telefonen hela dagarn. Checkat in gäster, tagit betalt för öl, vin, godis ect, sålt presentkort och svarat på lite frågor när jag väl kommit i från receptionen var de bara att kasta sig på telefonen och som ringt konstant undertiden man varit upptagen... vid ca 5 tiden checkade jag in en familj på 4 pers (walk in) då vi inte hade något familjerum fick de 3-bäddsrum och jag lovade att springa upp med en extrasäng till dem... men då jag inte hade en ledig stund på hela kvällen fick jag vid 9 tiden ringa restaurangen och se om de kunde hjälpa mig.

Behövde bara jobba över en timme, innan jag änligen var klart med allt jag var tvungen att göra innan jag kunde gå hem.

Nu är jag ledig i en vecka... skönt!! Känner för att hitta på något, åka iväg någonstanns och inte vara hemma hela veckan!!

Ansiktsmask

Brukar försöka lägga en ansiktsmask med jämna mellan rum, men den senste tiden har de inte blivit av. Men idag tänkte jag de var dags att ta hand om mitt ansikte lite igen. Ska fixa till mina ovårdade naglar lite också, bara fila och lägga på ett genomskillnigt lack.


Lite svårt att le, de masken hade börjat torka :)


märkligt

Vaknade vid 3 tiden i natt, av att jag hörde en kraft smäll utifrån. hmm... märkligt. Gick ett par sekunder som smällde de till igen och åter igen! Vad händer? Smällen lät läskligt likt en pistolskott... nä, de kan de ju inte vara. Säker inget tänkte jag och tänkte försöka somna om... men är ju redan vaken så bestämde mig för att gå upp och kolla. Gick ut i köket och på väg fram till fönstret hör jag en bil komma körades runt hörnan i alldeles för hög hastighet... hmmm.. de där en ju en polisbil! Den stannar på gatan framför lekplatsen bakom en annan polisbil som redan står parkerad på gatan! hmmm... båda bilarna körde därifrån efter ett lite taqg och jag gick tillbaka för att sova!

Vila

När jag var inne i stan idag gick jag inom Vila och kollade lite. Hann bara innan för dörren när jag fick syn på en jätte söt klänning... "synd att den är svart, annars hade den varit perfekt till bröloppet" Hittade den i rosa sen på övervåningen, prefekt!! och dessutom inte allt för dyr.

menmen, de är långt kvar tills dess så får se om de blir den kläningen eller någon annan till slut.


Makeuprådgivning

Varit på bodyshop idag på makeuprådgivning! Fick en gratis makeuprådgivning sist jag var på Body shop och blev medlem. 

Som vanligt kommer man därifrån med allt för mycket saker... eller de mesta behövde jag ju ändå. Min fundation är typ slut så behövde endå en ny, tänkte jag skulle prova en mineralfondation och var ju då tvungen att köpa till en borste också, som kostade nästan lika mycket som själv fundation. Sen är börjar min maskara och ta slut så lika bra att köpa en ny. Sen gillade jag ögonskuggan hon använda så mycket, att jag bara var tvungen att köpa dem... trots att jag verkligen INTE behöver en ny ögonskugga!



När jag väl hade promenarat hem i värmen var sminket inte lika snyggt som när jag lämnade butiken och dessutom lite svårt att de på bild.




Nytt försök!!

Gjorde ett nytt försök att få en läkartid idag. Gick ju inte att få tag på någon igår förrän efter lunch. Lyckades få prata med samma person som igår på citykliniken... fick en tid hos ortipenden den 25 augusti. Fanns dock inga möjligheter att få träffa en läkare innan dess, löjligt!! Märkligt att personen jag pratade med i fredags sa att jag självklart kunna träffa en läkare innan dess att de fanns lediga tider hos ortipeden.

Så efter att jag pratat med henne ringde jag till vårdcentralen på Råå och skrev om man dit. Hon bokade dock inte in något tid, utan tyckte jag skulle höra med en sjukgymnast först. Ringde till ett av de nummren jag fick av henne och där hade de tyvärr inga tider förrän i augusti. "lite långt att och ha ont tills dess" tack, äntligen någon som förstår mig!!!


Kändis

Föresten har vi kändis besök på hotellet idag. När jag kom i morse sa Gustav gissa vem som ska bo här i natt? hmm... hon hade dock inte checka in där jag gick från jobbet idag och är ju ledig imorgon. menmen...


Akuttid

Suck... skada er aldrig på sommaren. Ringde till läkaren idag efter att ha glömt de i flera dagar. Vilket ändå inte spelade något roll vissade de sig. De tar inte emot bokningar för "utredning" nu på sommaren, utan får ringa samma dag och boka en akuttid. Så på måndag morgon är de någon som sitter med telefonen i högsta hugg.

Dock får jag bara träffa en "vanligt" läkare då... som förmodligen kommer skicka vidare mig till ortopeden och de finns inga lediga tider hos honom förrän slutet av augusti.... härligt!! menmen, får ju iallafall träffa en läkare förhoppningvis redan på måndag. 

Hoppade ridningen idag. Dels har de varit kvavt hela dagen och alla hästar såg rätt hängiga ut. Skadar inte att Ragge får vila en dag. Dels för min axel har värkt hela dagen + att innan idag på jobbet kändes de som jag hade feber... kanske bara var värmen.

j-vla axel

Varit en hyffsat lugn dag på jobbet idag, kändes som jag knappt hann med något alls ändå. Imorgon kommer de däremot inte bli så lungt. Vi har nästan helt fullbokat på kvällen, så min uppgift på förmiddagen blir att rumsfördela alla och fixa klart nycklarna till alla grupper, de lär ju ta hela dagen med tanken på att man ständigt bli avbruten av telefonen. (vilket är bra, ringer de betyder de nya bokningar)

Skulle egentligen ha gått till gymmet idag, men då min axel började (av ingen anledning) göra ont i går kväll, bestämde jag mig för att hoppa över de. Vill allafall kunna börja rida igen utan att få ont... skitsama att jag inte klara av att simma eller styrketräna.. men rida!!! Ridningen idag gick rikigt bra, kände knappt av axlen alls bara lite. Glömmer hela tiden att jag ska ringa och boka tid hos läkaren. När jag väl kommer hem på kvällen har de ju redan stängt. Nu har jag iallafall skrivit upp nummret så imorgon kan ju ringa från jobbet eller stallet.


RSS 2.0