Projektarbetet

Ska lämna in mitt projektarbete idag kl 12. Satt och skrev fram tills kl 2 i natt och hann klart med allt förutom sammanfattningen och se sista finputsningarna. Så sitter med det nu. har nästan rättat klart hela texten och skriva en sammanfattning kan ju inte ta så lång tid.

Har dock ingen rättstavning i word då de är på engelska, så för skriva de i works och sen klippa över dokumentet till word och fixa de sista med rubriker och så där.. störrigt!!! Andreas ladade ner office till mig i helgen, tror jag sa till honom minst 3 gånger att de måste vara på svenska. men icke! har ju iallafall powerpoint nu så jag kan öppna och skriva ut föreläsningsanteckningar. inte så lönt längre då jag knappt kommer ha några föreläsningar förrän i höst.

Har skrivit ca 9 sidor redan och får bara lämna in 8 sidor och med sammanfattningen kommer de bli över 9 sidor. men vi fick använda oss av vilket formalia vi ville, så får krympa radavståndet tills de blir 8 sidor.

hoppas vädret håller sig och blir lika fint i eftermiddag när jag ska strosa i stan och sen när jag ska till stallet. Emma (en i stallet) har föresten fått för sig att hon ska låna Gusan och ta föl på. Get in line!!!  

Härligt väder

Jätte härligt väder ute idag, ser ut att vara de iallafall. jag har inte varit ute själv idag. men solen skiner och ser ut att vara nästan helt vindstilla. Jag har fortfarnade inte kommit igång ordentligt med arbetet som ska lämnas in på torsdag så de blir att sitta inne och jobba med det hela dagen, förutom en snabb runda till Ragusa.


24/3 - 2008


Det är tid för en lång resa,

en färd till ett annat land,

ett land som finns i vårt inre,

osynligt och utan band.

 Där är ljuset ett sätt att leva,

ett smycke är mörkret där,

och det största berget man har att bestiga,

är att lämna sin egen värld.

 Det är tid för en lång resa.


Liseberg

Företaget som vi fick till live-caset blev Liseberg. Ska nog bli rättså skoj att jobba med, dock tyckte jag inte vi fick så mkt information att jobba utifrån på gårdagens föreläsning. men vi har ett tillfälle imorgon också när marknadsföringschefen och en till kommer.

Jätte mkt snö ute fortfarande.. det är mitten av mars de ska inte snör nu!!! de har slutar blåsa iallafall, igår var de inte så skoj väder kraftig blåst samtidigt som de snöade och regnade. som tar va var jag i stallet och red innan de började snöa och regna. var riktigt fint väder då förutom att de blåste.. men bor man i skåne så får man väl räkna med det.

Nä, nu ska jag gå igenom mina anteckningar från i går.

Snö!!

De snöar!! och inte lite heller.

Ska iväg på föreläsning om ett par minuter. Live-case, undra vad de blir för företag. Sen är de bara att sätta igång och skriva på projektarbetet så man får vara ledig lite över påsk.

RSS 2.0