Kaos

Börjar bli lite trött på att saker inte fungerar som de ska. När jag kom till jobbet idag, säger Andrea att de inte går att ta emot betalningar i hotsoft. Suck! När första gästen kom för att checka ut, insåg jag att de inte heller fungerade! Då inget annat fungerade var de bara att starta om interfacen... vilket jag trodde skulle fungera, men icke!

menmen... inget att stressa upp sig för. Bara att ta fram penna och papper och göra allt för hand till Kerstin kommer och kan hjälpa mig att få igång det. En timme senare kom Kerstin och hon lyckades heller inte få igång de först, men helst plötsligt utan att verken hon eller jag gjorde något började de fungera! jippi!!

men man ska inte ropa hej! När väl Hotsoft hade börjat fungera, så började ju kreditkortsmaskinen att krångla i stället! Vi har haft problem med den länge, för någon vecka sen höll jag på nästan hela mitt arbetspass att försöka få igång dem med hjälpa av suporten. Fick springa över till Hälsan och hämta deras (som de aldrig varit något problem med) men de fungerade inte heller! När Kerstin ringde suporten, visade de sig att de var något tekniskt problem från bankens sida och gick inte ens att komma fram och få pratade med någon.

Efter att tag började iallafall kreditkortmaskinen att fungera. men vad tror ni hände då? Jo, samma problem som vi hade med Hotsoft på morgonen börjar igen! jippi, och denna gången fick vi inte rätt på de utan fick ringa till Hotsoft och starta om allting och fick stå helt utan datorer i ca 15 min.

I lördags när jag jobbade kunde inte Hotsoft så kontakt med kortskrivaren utan jag fick göra alla nyckel kort via Vision i ställlet. Viserligen vad de lät fixat, men de visste jag inte då.

Fick iallafall beröm av Gunilla att jag höll mig så lugn trots allt strul. Så länge de inte är något värre problem och dessutom inte något som påverkar gästerna något speciellt. Lite värre om man till exempel inte kan göra några nyckelkort och står med fullt av gäster som vill checka in. men att inte kunna checka ut gästerna från systemet eller kunna skriva ut något kvitto.


sömnbrist

Sömnbristene den senast veckan börjar sätta sina spår. Sen i fredags har jag jobbar eftermiddag och inte varit hemma förrän tidigast kl 12 på natten och inte varit i säng förrrän runt 1 tiden. Sen har jag av olika anledningar varit tvungen att gå upp tidigt på morgonen och har inte hunnit med att sova så många timmar.

Imorse var de dags att gå på fm passet i stället, bara att dra sig ur sängen strax innan kl 6 imorse. Den sista kvarten på jobbet kände jag verkligen hur trött jag var. Efter att ha uträttat lite ärenden på vägen hem stängde jag mig i soffan för att slappa resten av kvällen. Dröjde dock inte länge förrän jag somnade... vaknade igen vid 9 tiden.

Nu är de drags att sova.

Skånes bästa rastplats

Erikslund har uppsäts till Skånes bästa rastplats, vilket firades idag. Jag är ju ledig och kände inte för att åka hela vägen dit.

SATC

Var på ridbanan och red vid lunch tid idag, helt plötsligt hörde jag en hög smäll från andra sidan österleden. märkligt tänkte jag och fortsatte sen att rida! ca 5 min senare när jag kollade upp åt de hållet såg jag ett stort rökmoln... ojdå, de måste verkligen ha hänt något.

Läste nu på Hd att en lastbil hade börjat brinna ute på E6.an.

Efter stallet åkte jag till simhallen för att simma... härligt och avkopplande att simma. Dock började jag få mer och mer ont i axeln ju mer jag simmade och efter 15 min kände jag att jag nog inte skulle plåga mig själv mer.

Snart ska jag upp till Gustavslundsv och träffa mamma, ska hämta en byrå till mig där. Var inom möbelaffären i Hasslarp och hittade en jätte snygg byrå där, dock lite dyr för min plånbok. Tanken var att jag skulle dra med mig mamma ut igår och kolla på den, för att få lite smakråd. men när vi var uppe och städade och fixade i huset igår så insåg jag att där fanns ju en byrå som är helt ok som dessutom min plånbok tycker mycket bättre om.

Sen ska jag och mamma till Idas och äta och efter de bio, Sex and the city!!

Ont

När jag vaknade imorse hade jag jätte ont i axeln och skuldebladet, kan knappt röra mig. Gör till och med ont när jag nyser och an någon anledning har jag nyst jätte mycket under dagen... varför?

Tänkte att de skulle gå bra att rida... men efter att jag och Emma hade skrittat hästarna runt hagarna ( ca 15 min) kände jag att de nog räckte med självplågeriet.


Rån

Imorse ringde Tommy för att berätta att nattportien hade blivit rånad under natten. Han ville själv berätta de innan vi han få reda på de på något annat sätt.

http://hd.se/skane/2010/06/06/silvertejpad-man-ranade-hotell/


Sålt

Huset är sålt och de flyttar in redan den första juli, så på onsdag när jag är ledig ska jag och mamma dit och fixa lite.. packa ihop lite saker som ska köras iväg till röda korset eller något sånt.

Idag har jag varit hos mormor och ätit middag med henne och mamma, mums!

RSS 2.0