Göteborgs horse show

Måste snart gå ner till bussen så jag hinner till knutpunkten innan tåget går. Ska till Göteborg och göteborgs horse show. Sen ska jag ju också träffa Johanna som möter upp oss i Göteborg och åker sedan med mig hem och stannar här ett lite tag!! 

Igår var sista föreställningen innan sqalashen och sista föreställningen jag hinner se. Lika rolig om inte roligare som föresta gången man såg den. 


Intervju

Idag har vi haft intervju på Skt Petri i köpenhamn inför vår C-uppsats, samt gjort en kortare observation. vi ska tillbaka en helg om ett par veckor och göra en längre observation. Anledningen är dels att de är lite mindre folk där då och för att även kunna observera den upplevelsen de skapar genom att spela med ljus.

Efter intervju gick jag en kort runda på ströget medans de andra gick för att äta något. sen kastade jag mig på tåget hem för att hinna till stallet innan jag skulle till Dunkers. Kvällens föreställning blev inspelad och vi har blivit lovade att Dvd ska vara klar till midsommar, i år!! De gick riktigt bra idag, tror jag iallafall jag var bakom scenen ifall något skulle gå sönder. som vanligt kändes de mest som man var i vägen. En av vakterna sprang rakt in i mig när han var på väg av scenen, men annars lyckades jag hålla mig undan. Ett par fel sägningar blev det, men tror bara publiken märkte av det en gång.

handledning och premiär imorgon!

Har precis kommit hem från genrepet, de gick väl så där. men ändå helt ok för att vara genrepet. nu har de ju gjort allt misstag så imorgon på premiären kommer de bli perfekt. Vi har fortfarande lite problem med hur vi ska få mumiens kläder att sitta på plats. men de löser väl sig.

imorgon har vi handledning och tanken är att vi ska läsa de andra gruppernas utkast men studentmailen fungerar inte.


suck... datorer!!

Vid 8 i morse lyckades jag dra mig ut sängen, sätte igång kaffekokaren och sätte mig direkt vid datorn för att börja skriva. Efter att ha sutti och skrivit effektivt i nästen 1,5 timmar så ploppar alls vår favoritruta upp på datorn.. "works har stött på problem och måste avslutas". Har varit så inne i skrivandet så hade glömt att spara... f-n vad surt!!! Stod ingen tid för inlämning så antar att jag har fram till kl 12 i natt på mig!!
 
Då är de väl bara att återgå till skrivandet... ska bara komma in i det igen!


Helsingborgsspexet

image14


Inte långt kvar till premiären nu, spännande. 

C-uppsats och kompletering

Sitter just nu med min komplereringsuppgift som ska lämnas in imorgon. har inte precis kommit så långt och orkar verkligen inte heller. den måste inte lämnas in i morgon, men om vi vill vara säkra på att få den rättad och betyg sätt på en gång som måste vi göra det. 

annars är vi mitt uppe i starten av c-uppsatsen. har fassnat lite förtillfället, väntar på att få intervjuer av de företagen vi ska undersöka. med de är lite sega så just nu står vi och trampar på stället och vet inte riktigt hur vi ska fortsätta. vi har ändå kommer längre än många andra så de känns bra iallafall.

RSS 2.0