Roadtrip

I söndags bestämde vi oss för att åka på en lite roadtrip... först var vi tvungna att åka förbi stallet. Då min kära häst hade lyckas skadda sig lite blev det vara en lite promenix.



Efter det åkte vi ut till Väla en vända, jag köpte en klänning på Hm. Sen gick vi en sväng på Ikea där vi också åt lunch. Efter det åkte vi ut mot Kullaberg. Först stannade vi till i Mölle och tog en glass och sen åkte vi upp till Himmelstorp och parkerade bilen. Därifrån gick vi till Nimis, vara jätte länge sedan jag var där, hade inget minne av att de var så brant ner dit. På vägen därifrån träffade vi på Virks, som kom bärandes på några grenar.








Bollerup

I lördags hade vi 5 års jubileum på Bollerup. Party i Borgen hela natten lång! De var jätte skoj att träffa alla igen, kändes verkligen inte så det var 5 år sedan man såg alla.

De var jätte mysigt att promenera  runt på skolan, allt var så tyst och lugnt. Till och med så att  jag och Johanna bestämde oss för att ta en kort promenad efter festen innan vi fick tillbaka till SE där vi skulle sova.


Sämhällsklassen + Bartek (han ville tvunget vara med)


Borgen


Fölis


Kyrkan

Återträff

Idag har vi 5 års jubileum på Bollerup. Vi ska åka om ett par timmar och hämta upp Helene i Landskrona och sen ner till Bollerup.

De ska bli jätte skoj att träffa alla igen! känns verkligen inte som det var 5 år sedn vi slutade.

Nu ska jag äta frukost och sen packa klart!


regn och åter regn

De har verkligen öst ner hela dagen... härligt. De regnade iallafall lite mindre precis när jag var i stallet.

Var inne och kollade mitt ladokutdrag innan idag... och 15 till poäng hade trillat in idag, så nu har jag över 200 p. känns bra!!

nu ska jag ut i det härliga vädret igen. ska träffa johanna i stan och så ska vi simma!!

skolan är över

Då var skolan över, vet att examen vara i fredags men hade ju en omtenta kvar. men den skrev jag i igår. Idag börjar jag jobba, bara två dagar denna veckan dock! kan ju inte jobba i helgen, återträff!!! och sen fick jag ledigt på fredag också. nästa vecka bli också rättså slappt, måndag-torsdag! Sen ledig över midssommar helgen!

När jag gick från skolan igår, hörde jag något roligt. Gick två tjejer bakom mig som skulle ta studenten på fredag... denna ena tjejen sa till den andra hoppas det inte blir så här varmt på fredag! va? de var 17-18 grader ut, för varmt! kanske bättre att hoppas på att det inte kommer regna, vilket de verkar som om det kommer göra.

Nu ska jag slänga i mig lite frukost och sen iväg till jobbet!


The Kite Runner

Igår hyrde vi film, de blev the Kite runner (eller flyga drake som den heter på svenska). Har alltid velat läsa boken, så nu fick de bli filmen i stället och den vara riktigt bra. Både jag och Johanna grät dock inte av samma anledning, Johanna för att filmen var sorgligt och jag skrattade åt henne så att jag också började gråta.



Idag blir de pluggning för min del och sen till Trivas på Råå för spa behandling och sen stallet! sen blir de väl pluggning igen när vi kommer tillbaka hem igen.

Examensdag

Igår var det daxs för examen. Vi började med cermoni på konserthuset, först lite mingel innan nära och kära fick komma. Efter det var det dax för cermonin där de först hölls en massa tal och sedan diplomeutdelning!

Efter cermonin tog vi bussen hem, kom en buss precis när vi kom fram till busshällsplatsen, perfekt. Hann inte vara hemma jätte länge innan det var dags att åka in till stan och träffa mamma, pappa andreas och mormor för att äta middag. Sedan var det dax för eftersläppet och dunkers och party!!

Känns fortfarande jätte märkligt... att de är så slut. eller ja... har ju en omtenta på tisdag så de blir inte så mycket villa innan jag måste sätta igång och plugga igen.

sista rycket!!

Idag har vi opponering, ska först gå på två seminarium där jag typ bara ska vara närvarande. Sen efter lunch har vi först vårt eget seminarum och sen ska vi opponera.

Ska bli så skönt när allt är över, förhoppningsvis får vi inte så jätte mycket att kompletera så vi hinner med att fixa det sista imorgon!

Nu måste jag iväg.

RSS 2.0