Byebye my love

Var ute i tranekärr både igår och idag hos Ragge. Har börjat vänja mig nu vid att inte åka till henne varje dag, men de kommer bli tufft att vara utan henne hela sommaren. Har aldrig varit borta ifrån henne mer än 3 dagar i sträck.
 
image5
Ragusa
image6
Ragge´s lilla flock.. gissa vem som bestämer!

Nu är väskan packad, ca 14 kg i den stor och ca 3-4kg i den andra. Skönt att slippa släppa på en tungväska som handbagage. Litar inte riktigt på att min våg väger väskerna helt rätt så lika bra att vara på den säkra sidan med bagaget och känner inte precis att det är ngt mer jag vill ta med. Jo, kanske en tjock tröja.

Nu ska jag städa klart! packa det sista och sen sova! ska med färjan till helsingör 05.10 imorgon, härligt! men det är ju bara att vänja sig. så jag upp lika tidigt sen i sommar när jag ska jobba.


Sommarnatta

Jag var på sommarnatta med cissy, kent och Anneli i lördags. Helt ok! Fast lasse stefans e ju inte precis någon favorit!

Shit, de e mindre än en vecka tills jag åker! panik och innan dess har jag hur mycket som helst att göra! ikväll ska jag skriva klart reflektions pappret och sen imorgon ska jag börja (eller fortsätta) med räkenskapen. sen e det bara städa och packa kvar!

RSS 2.0