London

Imorgon kväll/natt bär det av mot Köpenhamn och Kastrup. För att hinna med flyget hade vi varit tvungna att åka ifrån Helsingborg redan kl 3 på natten. Hur mycket lär man sova fram tills kl 2?? så vi bestämde oss för att istället åka tidigare.. vid 12 tiden.

Håller på att packa nu. Är typ nästan klar, inte precis så mkt man behöver ha med sig när man bara ska vara borta ett par dagarn.
Tur att jag bestämde mig för att packa redan idag, för mitt pass ligger tydligen hemma i Lerberget. De kan ju vara bra att ha! :P

image3
Bild: När jag och Johanna var i London 2005

Premiär - Henry Ford eller Lycky Lukes första bi(l)roll

Torsdags hade spexet premiär på Dunkers. Allt gick bra och alla var jätte duktiga. De kan av sig under en an omstarterna.. men det var lika roligt de! :)

Wrecked

suck.. vilken dag! fast de har varit skoj! Jag gick upp klockan 6 imorse för att skriva klart uppgiften inför workshopen. Packade sedan ner allt i bilen och åkte till skolan. Efter Workshopen gick jag och Anna upp till lassaret för jag skulle till blodgivarcentralen för att lämna blod.
Sedan ner till Campus igen för att träffa Andrea för att åka till Vilan och hämta klädstället å efter det till Dunkers. Från kl 11.00 till ca 16.00 höll jag och Andrea på att försöka fixa klart hästen... den blev jätte snygg!
Strax efter 7 kom jag därifrån.. åkte hem och sedan direkt till stallet. Blev ingen ridning i dag.. får ta det imorgon istället.

Vi fick vårt tentaresultat på andra deltentan i handelsjuridiken.. jag klarade den! och inte nog med det jag fick VG på kursen.. jippi! äntligen går det lite bra och inga fler kompleteringar!

Nu ska jag plugga lite, kolla lite på literaturen vi kanske ska använda oss av till projektarbetet. Sen ska jag SOVA!!!!

Kompletering

Där här känns ju bra.. måste kompletera den första workshop uppgiften. hur man man fått underkänd på sina egna reflektioner??? Bra att de säger i efterhand att man måste knytta det till litteraturen.
Först måste jag göra klar uppgiften till imorgon, sen har jag vår räkenskapsanalys också som jag måste fixa, hade jag ju tänkte göra nu i helgen. men vi får se vilket jag gör först.

De e jätte härligt väder ute, inte så skoj precis att sitta inne och plugga hela dagen! menmen, sånt är livet.

Vi kanske har hittat boende till i sommar, i Santry. Väntar bara på att få svar och så, sen har vi ju lite andra också som vi inte har tackat nej till än, måste ju hålla alla möjligheter öppna.

Sol och plugg

Tänkte jag skulle ha sovmorgon i morse.. men när vaknar man kl 7! jippi! men jag lyckdes somna och sov en timme till.

Jag och Emma var uppe i Pålsjö skog vid slottet och solade, jätte härligt! så lite färg har man fått nu.


tror jag har bestämt mig

Fast det trodde jag igår också och går dagen andra val finns inte längre kvar bland det tre. och mitt nuvarande andra val hade jag innan bestämt mig för att inte läsa..var ska de här ta vägen!

Idag har jag jobbat, sen cyklat iväg till stallet och ridit å så, sen hem käka och tillbaka till jobbet! härlig dag! :) imorgon är jag helt ledig iallafall.

Valbara kurser

Måste har val vilken kurs jag ska läsa till hösten senast på söndag. Vet vilken jag vill läsa men måste välja ett andra och tjedre val också...suck! Var ju bara en kurs jag verkligen tyckte kunde vara riktigt bra och jag ligger ju inte precis bäst till för att få läsa vad jag vill.

Cissy (och om det är någon annan som är intresserad) spexet kostar 80 kr eller 60 kr för studenter. Det kommer ta plats på Dunkers mellan den 19-25 april (med undantag måndag). Det börjar kl 19.00 samt en extra föreställning på söndagen kl 15.00.
Det är verkligen värt att se!


image3

Observation

uch.. vill sova! de är aldelles för tidigt på morgon!
Börjar kl 8 och måste läsa igenom obervations uppgiften innan då den ska lämnas in och redovisas idag. 

Igår flyttade vi alla spexklädderna ifrån Vilan till skolan och packade ordnnga allt i lådor efter karaktärerna. Skönt att få ordning på allt och nästan allt är klart nu också. Bara Jolly kvar! *suck* 

Någon som vill gå och se Helsingborgsspexet mellan den 19-25 april?


Påsk Helgen

Har varit en rättså lugn helg, som vanligt. Jag har fast många såna på sistonde känns det som. I fredags och lördags jobbade jag och sen på eftermiddagen körde jag hem till Lerberget för att äta påskmiddag med föräldrarna och umgås med dem.

Igår åkte jag och mamma till Jonstorp (Tranekärr) för att kolla på bete till Gusan.. så skönt att äntligen ha det fixet. Stället verkade rättså bra, så nu ska jag bara maila dem och säa att jag säkert vill ha det :) De hade jätte stora fina hagar, hon kommer bli så glad när hon får går där! 
De hade 5 stycket Highland Cattle som bara var 9 månader gamla, jätte söta och kelgoa!

image2

Hoppas bara Malin kan släppa Tina där också, hade ju varit jätte bra för min/vår del så kan vi släppa dem samtidigt.

Nu ska jag duka av frukosten och fixa klart här som jag kommer här ifrån till kl 12.

Välkommen till min nya blogg!

Tänkte det var på tiden att skaffas sig en blogg. Eller vad tycker ni? Jag ska försöka vara lite bättre på att skriva här än vad jag har varit på mitt space!

RSS 2.0