Body Shop

Efter jobbet idag och en sväng inom gymmet åkte jag förbi Väla på vägen hem och gick inom Body shop. Löste ett medlemskap och fick där med lite rabatt på en body scrub. Köpte även en ny ansiktsrengöring och fick även en lite provburk med en ansiktskräm och en fotkräm på köpet, samt en gratis makeuprådgivning :) Dock har jag redan en gratis makeuprådgivning som har suttit på mitt kylskåp länge, så någon som vill gå på makeuprådgivning så kan vi få en av dem!?!

Tycker alltid med blir lika trevligt bemöt på Body shop, spelar ingen roll vilket affär man går in i. Tjejerna är alltid trevligt och hjälpsama!

Peppermint Cooling Foot Lotion


Herregud

Visa människor borde inte få ha barn!!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article7207258.ab

 

Arbetsgivarintyg

Har i veckor försökt få ett arbetsgivarintyg från Star, pratade först med Ella och hon lovade att vi skulle fixa de nästa gång jag jobbade "påminn mig bara så fixar vi de då" När jag kom till jobbet den dagen hade vi jätte mycket att göra och Ella sa att jag skulle be Dennis när hann började. När Dennis på in till jobbet säger han att de är Ekonomiavdelningen som tar hand om de, självklart hade han gått hem för dagen. Så dagen efter pratade Dennis med honom och han lovade att fixa de. Tänkte att då är de klart så jag kan få de dagen efter, hur mycket tid kan de liksom ta att fixa de. Den dagen jobbar jag på kvällen och ekonomin har redan gått hem när jag började. Jag och Dennis rotade runt lite på hans kontor och ser att han har gjort någon notering om de men att papparna inte är klara... "han är ny, så man får vara på honom lite" Efter detta har jag ring ett fler tal gånger och frågat om han är klar. Första gången säger han att han fixar klart de under dagen, ber honom att skicka papperna till mig. Då jag inte skulle jobba förrän på fredagen den veckan. Åkte upp till Borlänge och Tällberg på intervju när jag kommer hem och tar in posten fanns där inget brev från Star till mig. Ringer igen nästa vecka och då hade han precis fått reda på av Dennis att anledningen till att jag ville veta hur många timmar jag har jobbat var för att jag ville ha ett arbetsgivarintyg!! Så förra gången jag pratade med honom och undrade hur de gick med mitt arbetsgivarintyg och han sa att de nästan var klart var jag otydlig att de var ett arbetgivarintyg jag ville ha?? Åter igen lovade han att göra klart de under dagen och skicka de. Ett par dagar senare ringer jag honom igen... jo, han hade skickat de dagen innan. Alltså han gjorde inte klart de den dagen han lovade. Tror du papperna kom med posten? icke... pratade med honom nästa gång jag jobbade, "oj, papparna måste ha kommit bort" Lovade att fixa klart papparna och skicka dem på onsdagen, då de var helgdag på torsdagen räknade jag inte med att hinna få papparna den veckan. Ringer istället i början på nästa vecka för åter igen fråga var f-n mitt intyg blir av!! "De är klart, ligger här på mitt skrivbord tänkte du skulle komma förbi och hämta de nästa gång du jobbar" 1. jag har slutat, så nästa gång jag jobbar finns inte 2. Vi bestämde ju att du skulle skicka papparna. Igår när jag inte fått papparna ringde jag igen. Han hade lagt dem till posten på torsdagen så de hade kommit iväg med fredagens post. Idag äntligen kom papparna med posten. Tror ni papperna stämmer?? nix!!! tydligen har jag inte jobbar i februari! 'Helt ok att få lön trots att man inte jobbar!?! Förutom de timmarna så är de över 50 timmar totalt som är fel!! Hur svårt kan de vara???

Träna

Dags att komma igång och träna lite igen!! Har verkligen inte blivit mycket av de på sistonde. Imorgon tänkte jag åka tidigare på jobbet och träna på gymmet där. Skönt att ha ett gym på jobbet som man för använda gratis!! Sen ska jag iväg och simma någon dag också.

Geblod

Idag tog jag sovmorgon, åkte sedan en snabb sväng till stallet. Hann bara hem och vända och slänga på mig nya kläder innan jag var tvungen att springa till bussen och åka in till stan. Tänkte jag skulle hinna med att gå till blodcentralen innan bussen till jobbet gick. Blev bara ett stick i armen idag, tog dock lång tid innan hon vågade sticka i armen, kärlet brukar vilja sticka iväg så att man lätt missar de. men idag gick de bra, tycker egentligen inte de är jobbigt eller gör ont att bli stuken, men är rätt obehagligt när de måste hålla på att sticka fram och tillbaka i armen för att hitta rätt. Jobbade tillsammans med Anna idag igen! Rätt lugn kväll med inte allt för många incheckningar. Dock ska ju självklart alla komma samtidigt :)

Galna grannar

Igår kväll när jag äntligen lyckdes dra mig til sängs kunde jag ändå inte sova!! Kanske inte så konstigt när mina grannar bestämmer sig för att förra värsta livet mitt i natten! Grannarna under mig eller om de kom från första våningen hade fest igår kväll, från börjar verkade de rätt lungt. men hörde lite musik och folk men inget som störde. Runt 12 tiden började det att vässnas ordentligt, rösterna blev högre, folk började springa runt och förra allmän mycket ljud. Då smälldes i dörrar både in till lägenheten och ytterdörren!! Om inte de var nog så börjar någon skricka för allt han har "ut härifrån ut härifrån, de här är mitt hem, ut härifrån!!!" gång på gång... shit, vad händer? tänkte först att någon hade gått in i någons annans lägenhet, men efter ett tag tystnade det. men var bara tyst i kanske 10 min innan de börjades igen... "ut härifrån ut härifrån, de här är mitt hem, ut härifrån". och blev åter tyst, tills folk började springa ändå mer i trapphuset, ytterdörren smälde igen gång och gång!! Blev lungt igen tills någon började banka på en dörr... vet inte hur länge de bankades men de kändes som en evighet! Precis när jag var på väg upp ur sängen, så slutade de! Efter ca 5 min satte de igång igen, men slutade snart igen!! Efter ett tag hörde jag samma röst igen, inte lika högt som de tidigare gångerna "nu får ni f-n gå här ifrån" och de lät som folk äntligen gav isg och drog iväg. Seriör.. vad bjuder folk hem för människor?!?

All night long....

Kan inte minnas sist jag var ute hela natten, var inte i säng förrän kl 8 imorse! Så idag är min lite små seg! Jag och Emma började kvällen lugnt hemma hos henne, käkade pizza, drack lite vin och kollade på så ska de låta. Efter de drog ni ner på stan till Cardinal... dock såg de rätt dött ut så vi gick till Zoo bar i stället och tog en drink där i stället innan vi gick tillbaka till Cardinal. När jag väl kom hem var de bara att byta kläder och hoppa på cyklen för att sticka upp till stallet och fodra. När jag kom ditt hade Alex redan hunnit fodra istället för mig. Så jag mockade och slängde på Ragge sitt täcke och sen cyklade jag hemmåt. Skönt att ha de helt avklarat och kan ta de lungt resten av dagen! Var hemma igen kl 8 och slängde mig direkt i sängen.

Köpenhamn

Igår åkte jag och mamma på en av våra årliga turer till Köpenhamn, trots de dåliga vädret! Innan vi åkte hade vi kollat väderprognossen och de påstod att de bara skulle regna fram till kl 12. Ungerfär vid den tiden vi skulle vara framme i köpenhamn, så vi bestämde oss för att åka! Dock slutade de inte regna, men med paraplyet i högsta hugg gick de bra ändå! Jag måste köpa nya arbetskläder tills jag börjar jobba på måndag, så blev inte att man gick och kollade efter mycket annat! Vilket och gjorde att jag kom tillbaka från Köpenhamn nästan helt tomhänt. Köpte ett par champanieglas på systrarna green, så de blev en bilig resa för min del. Hittade en vit skjorta på In wear som satt perfekt, dock kostade den 700 kr!

De var inte mitt fel, den bara lossnade!!

Näst sista dagen på Star idag. Rätt lugn dag hade hand om förmiddags fika och när jag var klar med de gick jag ner för att hjälpa till på med lunchen. Allt var fixat förutom vattnet så ställde mig för att tappa upp vatten... när jag tappat ut hälften av flaskorna lossnar helt plötsligt kranen till "sprakling" och de börjar spruta vatten heljvilt och jag blir helt dränkt i vatten! Lyckas stränga mig och dra ut sladden vilket gör att de värsta av trycket från tappen slutar och slipper får vatten sprutande rakt på mig! Blev rätt blöt och mina kollegor hade väldigt roligt över att min vita skjorta blev genomskilnig... eller jag också!! Då de var rätt lugnt ute på lunchen lyckdes jag hålla mig kvar inne i köket till min skjorta hade torkat så pass mycket att man inte kunde se rakt igenom den!

jobbjobbjobb

Insåg precis att när jag tackade ja till att jobba nästa tisdag att jag helt plötsligt kommer jobba 9 dagar i rad i stället för 8 dagar!! Om jag nu måste jobba på onsdag istället för Mia! hoppas jag slipper!

Erikslund

Igår ringde Eva från stallet och hörde om jag kunde jobba i stallet idag, då Mia var sjuk. Svarade att de kunde jag, men var tvungen att sticka iväg senast kl 2 (jobbar egenligen till kl 3). Anledningen att jag var tvungen att gå tidigare var för att jag skulle till Erikslund på intervju! 

Trodde jag iallafall! Var där på intervju i torsdags och redan i fredags hörde hon av sig igen och ville träffa mig igen. Och en andra intervju tänkte jag... men icke!!

Blev erbjuden jobbet, så nu är jag och Anna kollegor!! :) Den 17 Maj börjar jag arbetsträning i 4 veckor och den 11 juni har jag mitt första "riktiga" pass!! 

Imorgon eller på onsdag blir de en sväng ut till Väla för att se om jag hittar något att jobba i. Behöver Marinblåa byxor och nya vita skjortor! Behöver inte betala för de själv :) 

 


RSS 2.0