intervju x2

Igår red jag och Therese ut en kort runt. Vi (jag) hade inte tid att rida enda till bruses då jag skulle fodra på kvällen och vi knappt hade hunnit komma bort till bruses innan vi hade varit tvungna och vänta. Så vi red bara över bron och red där istället. Kännes som om de var sommar i går, hur härligt som helst.

Idag har jag fullspäckat schema. kl 10 har jag en telefonintervju innan dess ska jag hinna med och plugga lite till. Sen ska jag hinna med och transkribera lite av intervjun innan jag ska ner till stan och träffa Emma. Efter det ska jag ner till Lund och göra ytterligare en intervju. som sen ska transkriberas och vara klar tills imorgon!

Inbrott

Johanna åkte hem till Örebro igår och kommer inte tillbaka förrän nästa måndag, så jag har en hel vecka för mig själv. Weee!


Igår förmiddags hade jag Tetris på besök, så vi gick på en långpromenad till Ramlösa parken. Vid lunch kom Therese och hämtade honom igen och jag åkte till stallet och sen till tandläkaren. Efter tandläkare besöket åkte jag hem till Lerberget.


Idag har jag varit ledig på förmiddagen, så tog lite sovmorgon, så skönt att få sova ut lite. Så stället jobbar jag på eftermiddagen idag, de är inte så många som ska checka in idag så det lär nog bli en lugn kväll. Det är ju Valborg nästa helg, så inte så många som tar semester denna helgen kan jag tänka mig, trots att det är toppen väder.


I onsdags eller torsdags natt hade vi inbrott på jobbet, det fick dock inte med sig något. Då vi sen ett par månader tillbaka har kamrer uppsatta på ett par stället i huset kan vi hur det har gått till.


De hade inte lyckats få upp dörren in till kontoret utan hade fått ta sig in genom köket i stället. Sen vet jag inte om de försökt ta sig in till kontoret genom dörren som är mellan köket och kontoret. Ser inte direkt ut som det, man kan inte så några märken eller så på dörren. Den andra dörren in till köket är däremot jätte fin. Där är ju larmet både i köket och i kontoret så de kanske kände att de inte hade tid att bryta sig igenom den andra dörren också. Det verkade nästan som de var ute efter pengar då det inte hade tagit något annat, visserligen är datorn i receptionen inte så nya och fin så kan inte är något som är värt att ta. Och de kunde väl själva räkna ut att pengarna och kommer ligga framme åt utan i ett kassaskåp. Och innan de hunnit bryta upp först dörren och sen kassaskåpet så skulle Securitas redan varit där. Sen hade vi ju inga pengar på kontoret utan förutom växelkassan på att par hundra. Så förutom att de brutit på två dörrar och rotat igenom ett par skåp så var inget borta eller förstört

Ullared

Shit... vad mycket pengar jag har gjort av med de senaste dagarna. I måndag var jag och Jo på Ullared, jag hittade nästintill allt jag hade tänkt mig. Det blev ett par jeans, några t-shirt, en kavaj, ett på trekvartsbyxor, stigbyglar, schabrak, samt lite annat små saker till Ragusa sen självklart schampo, tvättmedel ect. Tror det var de mesta som jag handlade in på Gekås. Sen hittade jag ett par nya sko på sko-boo och en mp3-spelar, mixer och handdumsugare på netonet.


Sen träffade vi på lill-babs inne på Gekås, hon och hennes dotter stod framför oss i kön. Jag fick nästan betala för hennes varor... lol. Hon ser verkligen inte ut att vara 71 år gammal (kassörskan sa att hon var det och Johanna hade för sig att hon fyllde 70 förra året).


Idag har jag och Johanna varit en runda på Väla. Jag köpte en baddräck, tycker bättre om att ha baddräck när man simmar nä bikini. Dessutom köpte jag en jätte snygg klänning. Så nu ska mitt kontokort få vila ett lite tag, eller jag efter det att jag varit på iväg och köpt foder samt ett nytt bett till Ragusa.


ledig lördag

I fredags klippte vi ihop teoridelarna och skickade in arbetet till handledare... vi har redan uppe i 25 sidor ink. Allt (framsida, innehållsförteckning ect.) första utkastet av inledningen, metoden och teorin är klar! Skönts jätte skönt... nästa vecka ska vi ge oss in i det empiriska materialet, jippi!!!


Igår var jag ledig och hade bestämt mig för att ta det lugnt och slappa. Skulle bara skriva rent mina anteckningar från den senaste intervjun. Trots att jag var ledig var det till att gå upp tidigt, tidigare än jag normalt sätt går upp på helgen. Skulle morgonfodra hästarna, få passa på att ta min 5 morgonfodringar de helgmornarna jag inte jobbar. Måste upp så sjuk tidigt om jag ska hinna fodra och så innan jobbet annars. Var hemma igen strax efter kl 9 och slängde mig i soffan. Efter lunchen och hoppningen cyklade jag och J för att simma.


Riktigt härligt att simma. Planen vara att plugga när vi kom tillbaka hem, men så blev det icke. På väg in till omklädningsrummet efter att vi hade simmat började allt att snurra, det började svartna framför ögonen och jag blev jätte illamående. Lyckade till slut i alla fall byta om så vi kunde bege oss hemåt, kännes genast lite bättre när jag kom ut i den friska luften. Innan vi åkte hem gick vi inom tasty house. Jo skulle plugga hela kvällen då hon har tenta i börja på nästa vecka och jag kunde att jag behövde få i mig lite socker.


Väl hemma igen slängde jag min på soffan igen och låg där helt utslagen tills det var dags att fixa middag. Så de blev inget pluggande igår... menmen, inte hela världen. Får ta det idag istället.


Nu sitter jag på jobbet. Har nyss stått och försökt förklara för en tysk att jag har inga frimärken som gäller till tyskland, bara inrikes frimärken. Han pratade ingen engelska och jag ingen tyska. Han gav upp till slut och sa, jaja... du förstår mig ändå inte. Nej, fel.. du förstår inte mig. Jag förstår tyska rätt så bra, men jag kan inte prata det.


Jordskalv

Igår var det tydligen ytterliggare ett jordskalv, denna gången var centrumet utanför markaryd. Själv märket jag absolut ingeting. Hörde det på radion på vägen hem. "Ett nytt jordskalv har drabbat skåne, epicentrum ligger i småland nästan på samma ställe som jordskalvet i december" sorry... what?


Legoland

Då var man hemma igen eller har varit det i ett par dagar nu. Har varit jätte skönt att få komma iväg ett par dagar och bara släppa allt annat. Känns verkligen som jag behövde det. och det gjorde ju inget att vi hade toppen väder hela helgen.

Vi begav oss iväg efter lunch, svängde förbi stallet på vägen för att fodra och sedan till citycross för att handla lite på vägen. Efter det bar det av mot malmö och först bron. Vi hade fått låna bropasset från pappas jobb, så vi körde snabbt igenom brobrisen och slapp köa. man kan ju inte precis påstå att det var svårt att hitta, bara att följa E20 hela vägen till Vegen där vi skulle bo. Däremot hade vi problem att hitta receptionen, stället vi skulle bo på hörde ihop med en stor idrottsanläggning. Enligt skyltarna utanför skulle man in på idrottsanläggningen för att komma till receptionen, men var skulle man sen? efter mycket yrande runt så hittade vi iallafall receptionen. Efter någon timmer kom irländarna, efter att de virrat runt i Vegen ett tag. 

På lördagen var det legoland som gällde hela dagen, vi kollade på lego, åkte bergochdalbanor, åt legopommes ect. Det hade en åkatraktioner som påminner om Kållorado på Liseberg, blev helt genomblöt båda gångerna jag åkte. men då det var fint väder så torkde man snabbt. Annars hade det faktiskt torkrum för man kunde torka sig.. smart.

På söndagen tog vi det rättså lugnt och grillade på kvällen. sen på måndagen åkte vi hemåt.

Nu ska jag åkter gå itll pluggandet så jag hinner med lite till innan de är dags för ytterligare en intervju. Efter intervju ska vi fotograferas till EXpåC.


Spexet

Igår var jag och Johanna och kollade på Spexet, lika skoj som alltid. Jag saknar lite att inte vara med faktiskt, speciellt denna veckan. Föreställningsveckan är ju de bästa med att var med i spexet.


fullfart

De ska verkligen bli skönt att åka iväg över påsk, trots att jag förmodligen behöver plugga lite. Så ska de bli skönt att få lite ledigt. Denna veckan är de fullspäckat schema. Igår passade jag på att  ta sovmorgon, till strax innan kl 9. Sen bar de av till skolan för att träffa Carina och Jonas. Kl 13 hade vi intervju på Swedbank med rörelsechefen. Efter det åkte jag till stallet och sedan hem för att byta kläder innan mamma skulle komma. Mamma hade fått biljetter till fotbollen från jobbet, så innan fotbollen började tänkte vi hinna med att äta lite. Det fick bli Dalhbergs, jätte gott dock tog det evigheter att få maten så vi kom till olympia precis vi kl 20. Märkligt nog hamnade jag 2 platser från Alex... hur stor är chansen.


I morse gick jag upp strax efter Johanna för att åka till stallet. Hann med att plugga lite innan de var dags att bege sig ner till stan för intervju nr 2. Denna gången på handelsbanken. Jag har precis kommit hem och ska sätta mig och skriva ut en del av intervjun innan jag ner till stan igen. Jag och Johanna ska simma idag och sen ska vi på spexet!


Imorgon bitti ska vi till Ängelholm för att göra ytterligare en intervju. Sen ska Ragusa bli skodd för förhoppningsvis hinner jag tillbaka så att jag hinner rida innan hovslagaren kommer.


Party

tillbaka på jobbet, jippi! Blir en rätt så lugn morgon, vilket bara gör mig ännu mer stressad... suck! Strax innan kl 12 ska de komma en grupp som ska checka in, jag som vill komma här ifrån så fort som möjligt. Jag räknar iallafall med att vara här ifrån kl 12.30 (då jag egentligen slutar). hem slänga i sig något att äta och åka väg till stallet. Johanna följer ju med mig så de tar ju itne jätte lång tid eller lika lång tid som om jag skulle åka ditt själv, är ju egentligen inte jätte mycket tid man sparar in på att vara två, en halvtimme kanske.

Vi räknar iallafall på att vara hemma igen kl 15.00, då har vi 1,5 timmar på oss att duscha, sminka oss och fixa ive oss samt ta oss upp till stationen innan tåget går. Ska egentligen inte vara några problem.. men när man är två och båda ska in på badrummet ect tar de lite längre tid. Först ska vi ut tll Hanna och äta middag med henne och åker vi till jens och sofia för lite förfest. Efter det vet vi inte... antingen vidare till en privatfest eller ut på stan.

Imorgon är jag iallafall ledig och behöver inte vara i stallet förrän på kvällen och ta in hästarna! måste väl egentligen plugga lite.. menmen!


omtenta

De var varit helt underbart väder idag. Jätte härligt att rida. Tyckte jag i alla fall.. tror Ragge tyckte de var lite för varmt!


Imorse skrev jag tentan... vilket kanske inte gick så jätte bra. De kändes bättre förra gången och då klarade jag ju inte den, så...! Jaja.. inget att göra åt det nu.


Nu sitter jag i alla fall på jobbet, är jätte trött och vill typ bara gå hem och sova. Och dessutom har jag jätte ont i magen.. suck! Och morgon får jag inte sova ut, då jag ska jobba imorgon bitti också! Jippi!


Imorgon ska vi ner till Malmö och träffa Cissy och gänget! Partyparty!!!!


RSS 2.0