one down

Då var den första artiken klar. 01.02 sparade jag de sista ändringarna, lär väl förmodligen blir några ändringar imorgon bitti innan jag lämnar in det. menmen.. de i klart!
och lika så är aha-pappret som jag lyckade skriva klart på jobbet idag, bra att de var lugnt.

nu är det baras opponeringen, en till artikel och ett till aha-papper!

hmm.. sova? men, jag e ju inte trött. helt på ge nu ju. eller ja, ryggen gör skit ont av att sitta vid datorn nästan hela dagen. och jag borde verkligen sova, bäst att göra ett försök iallafall.

målgruppsinriktad artikel

Klockan ringde 0715 imorse, härligt! men orkade inte gå upp så jag låg och drog mig till 07.25 för att sedan gå upp och sätta i gång lite kaffe och sedan sätta mig vid datorn. Hade ju tänkt att jag skulle skriva den artiklen som måste handla om söder sista och istället börja med den andra. trodde jag skulle ha problem att hitta ett ämne att skriva om söder. men hittade en artikel som gav mig en ideé. Så de blev helt tvärt om, fram tills i går kväll visste jag inte vad den andra artiklen skulle handla om. Vara lite inne på att skriva on Virks rundellhund (då johanna tipsade mig om det), eller om ett hotel kan välja sina gäster själv utan att diskriminera (då jag själv jobbar i receptionen och det känns nära till hand) men kunde inte hitta någon artikel eller ngt jag kunde luta mig tillbaka på. Den enda fakta jag hittade handlade om krogen, och de skrevs de ju en artikel om förra året. Sen var jag lite inne på sverigedemokraterna.
Ett ämne som jag var inne och funderade på i början av kursen var om det är svårare att få jobb/lägehet ect om man har ett utländskt namn. men släppte.. fram tills igår då jag råkade slå på nyheterna och de pratade om det då det nyligen gjorts en undersökning om detta. Dock är min dator så knep, så jag kan inte se nyhetsklippet på datron.. för de tog upp den del intressant aspekter som jag inte tänkt på tidigare. Jag vet det börjar bli ett lite uttjatat ämne, de var därför jag släppte det första gången jag var inne på det spåret...menmen!

Nu ska jag äte frukost och skriva lite till sen iväg till Ragusa. Sen hem plugga, äta lunch, städa och plugga innan 16.30 då jag måste iväg till jobbet. Förhoppningsvis är det lugnt i kväll så kan jag skriva mitt reflektionspapper när jag är där. Sen får vi väl se hur mycket jag måste plugga sen när jag kommer hem ikväll!

Trots att jag känner mig jätte stressad just nu, så är det värt det. Hade ju haft 3 dagar mer på mig om de inte var så att jag ska upp till johanna på fredag. men jag kan skippa att ha ett liv i ett par dagar för att träffa johanna ett par dagar, samt att Shane kommer!

ja, tillbaka till pluggandet!


Shane kommer imorgon!

Imorgon kommer Shane till Sverige. Jag kommer dock inte ha möjlighet att åka upp till Örebro förrän på fredag, då vi har opponering fredag förmiddag. Vilket jag måste gå på.

Innan jag åker på fredag måste jag:
- Skriva två stycken målgruppinriktade artiklar (var av en ska vara klar på onsdag)
- Läsa en artikel om Sverigedemokraterna samt skriva ett reflektionspapper om den innan onsdag
- Läsa klart Den kulterativa människan och skriva ett reflektionspapper
- Förbereda mig inför opponeringen på fredag
- Städa
- Packa

samt att jag ska jobba på både tisdag och torsdag kväll.

jaja, iallafall på måndag åker vi ner hit och sedan förmodligen till malmö på onsdagen. Vilket passar bra då Shane flygger hem ifrån sturup på torsdagen.


RSS 2.0