Äntligen...

..är veckan över! Har jobbat i stallet denna veckan, 7 dagar i rad med stallarbete! Jag har varit så trött och utmattad hela veckan och kroppen har värkt... man känner att man inte är van vid det längre. I onsdags trodde jag nästan inte att jag skulle orka mig igenom hela veckan, hade träningsvärk och kände att jag började bli förkyld. Jag somande i soffan direkt när jag kom hem, sov mellan kl 17-20. Höll mig sedan vaken två timmar tills jag slängde mig i sängen och somnade direkt.

men som tur va vände det efter onsdagen, värken i kroppen gick över och man var inte lika trött. Dock har förkyldningen bara blivit sämre. Skönt att vara ledig ett par dagar nu så kanske man hinner bli frisk till nästa helg! Då är de Party!!!! Känner mig verkligen inte taggad för tillfället... men antar att de vänder när man börjar nå lite bättre!

Intervju

Idag var de dags för intervjun på EH, de gick väl ok. Alltid jobbigt att gå på arbetsintervju, men hon som intervjuade var jätte lätt att prata med och de kändes som att samtalet flött på rätt bra. Hon lovade att höra av sig i början på nästa vecka, så att de hade lagt ut en annons under dagen idag så de har väl förmodligen precis börjat med intervjuerna. SÅ nu är de bara att hålla tummarna... hoppashoppas!!!

Efter intervjun träffade jag Hanna och Annelie och vi gick för att äta något, trots att klockan inte var så jättte mycket. Jätte skoj att träffa båda två igen!!


Platschef...

på espresso house! Jag? Skulle verkligen lilla jag klara av det jobbet?

Igår var jag inne på espresso house hemsida och fylde i deras intresseanmälen, kryssade för att jag var intresserad av heltidsjobb men även platschef. Idag vid lunch fick jag ett samtal från personalchefen för region Syd. Som gärna ville att jag skulle komma på intervju, de hade en ledig plats (vik) som platschef på Famila i Hyllinge. Så redan på måndag ska jag ner till Malmö på intervju... läskigt men spännande!!

Spjuver

De var jätte skönt att vara ledig igår och vila upp sig efter två långa och jobbiga dagar på jobbet. Tisdagen var riktigt skoj då vi hade let´s dance tema och riktigt fin middag. Vi var extra mycket personal på plats och jag hade bara 9 personer att ta hand om. Då de var bordsplasering visste jag redan från början att jag skulle ha 3 st med speciallkost. Jag hade därför tagit mig ett par extra minuter på att se till att jag hade hundra kolla på vad den inte kunne äta och vad de skulle få istället. Kvinnan som var vegitarian samt att hon hade en heldel olika allegier blev jätte förvånad och berömde mig jätte mycket för att jag hade sån koll.

Trots att de blev en lugnkväll för oss och vi slapp och stressa. Vi kunde i lugn och ro stå och kolla när Cecilia och Björn dansade, så drog de som vanligt ut på tiden och efter att ha jobbat i nästan 12 timmar är man rättså trött.

Dagen efter hade vi ju samma grupp, lite mindre än hälften hade dock redan åkt hem dagen efter. Vi var 4 st och hade 2 bord var, fram tills förrätten var undan plockad då var Patrick tvungen att ta hand om en annan grupp och jag fick äran att det ena av patricks bord som ingen ville ha.... behövde dock bara servera vin till dem. Ev av personerna vi detta bordet var en sån person som inte kan hålla tyst utan ska alltid ha något roligt att säga... vet inte varför men av någon anledning kallade han mig för: "lila spjuvet" jag ignorerade fylde på hans vinglas och gick vidare. Patrick kom tillbaka som tur var och serverade dem huvudrätten och kaffet. Annars var egentligen personerna vid detta bordet trevliga och verkade ha en väldigt trevlig kväll.

Dock var personerna vid Patrick andra bord inte lika trevliga. Ju längre kvällen gick och desto mer vin folk fick i sig desto roligare blir folk att ha och göra med. När till och med deras kollegor blir sur och säger "så pratar man inte till personalen" då har de gått rättså långt. De andra vid bordet vägde iallafall upp de genom att vara väldigt trevliga istället...


När de väl gick, bara en kvart efter den tiden de senast skulle gå säger en av personerna till mig "förlåt att de drog ut på tiden. men då får ni väl övertid. De behöver väl ni?" Tror inte riktigt att han menade så, men kan lät tolkas fel. Bara för att man är servitis behöver man inte vara se desperat behov av pengar.

Jag vill verkligen ha ett annat jobb NU! Är trött på att inte veta hur mycket jag kommer jobba och få dåligt betalt. Är glad att jag iallafall få mer än de flesta andra (då jag är äldre). De börjde en ny kille i tisdags som bara är 17 år och han och en annan pratade om hur mycket han kommer få i lön. Kommer inte ihåg exakthur mycket de sa... men runt 75 kr. De är mindre än vad jag får när jag kommer i stallet. Nästa vecka blir de en lång arbetsvecka måndag - söndag ska jag jobba i stallet. Jätte bra då jag inte fått några tider på Star.

Utbildning

I tisdags på jobbet hade vi en stor bankettmiddag (LEAF/Malacos personalmiddag)  med let´s dance tema. Cecilia och Björn från Let´s dance var där och dansade. Jag vill också kunna dansa så bra! :)

När jag var på jobbet i tisdag hade de satt upp en lapp om att visa i personalen måste gör en utbildning om hur man ska ta hand om handikappade. Alla får självklart göra utbildning med jag och några andra var tvungna att göra det, jag hade nog gjort det ändå. kändes rätt bra att vara utvald bland de som måste göra det, de som var tvungna att göra det är de heltidsanstälda och de som jobbar heltid, 100 % (men är extra anstälda) sen var vi 4 andra som var tvungna att göra det. Jag åkte därför in til jobbet lite tidigare igår.


jobba eller inte jobba!

Sitter och funderar om jag ska ringa min chef eller om jag ska låta honom ringa mig. Ringde han i tisdags då jag inte fått något schema för januari än, men då satt han och höll på med schemat och skulle återkomma till mig. Igår var de ju helgdag så då väntade jag mig inte att höra från honom. men tror jag väntar tills i eftermiddag innan jag ringer. Måste dels lämna besked till Johanna om jag kan jobba i stallet v.3, men får jag inte tag på honom i dag så har jag bestämt mig för att säga till johanna att jag kan jobba.

Sen tänkt jag ju ha min 25 år fest sista helgen i januari, ev om jag bli erbjuden att jobba den helgen att jag tar de första helgen i februari. Vill ju börja planera!

Nu ska jag sätta mig och läsa igenom J PM som jag lovade att göra. Har en kopp kaffe framför mig så nu är de bara att ta tag i det!

RSS 2.0