Stockholm

Stockholm here I come… ska bege mig ut till Lerberget alldeles strax. Sen kör pappa mig och mamma till flygplatsen! Vi ska upp till Stockholmo och hälsa på min morbror och hans familj. Första dagen stannar vi kvar inne city och bor på hotell. På lördag blir de först shopping, sen möter Kicki och Lasse upp oss och vi ska gå på julmarknad på Hovstallet innan vi åker ut till Lidingö! På söndag är de Stockholmhorseshow som gäller!!!


Bjuder på en bild på mig själv!


Yr och svimfärdig.

Igår lämnade jag in min bil på verkstan, kände att den behöve en ordentlig genomgång. Både bromsklossar och skivorna behövdes byta och då de inte hade alla delar inne fick bilen vara kvar tills idag.

Då bilen var på verkstaden blev till att cykla till stallet, lät som en bra ide från början men icke. Halvvägs till stallet börjar jag känna mig yr och blev fort jätte trött. Hoppar av cyklen och går upp för backen istället. När jag väl kommer upp för baken snurrar de så mycket och de börjar svartna för ögonen så jag får stanna helt. Står ett tag och hänger över cyklen för att hålla upp min kropp som knappt klarar av att stå upp själv. Men skulle ju kunna tro att de skulle bli bättre av att så och ville att tag men de blir bara värre... så till slut får jag ge mig och sätta mig ner på den kalla blöta marken. Efter att ha suttit där ett tag börjar jag känna mig bättre och jag bestämer mig för att traska vidare. Hann bara gå ca 20 meter innan jag var tvungen att sätta mig ner igen! Efter att ha vilat ett tag till kunde jag äntligen ta mig hela vägen till stallet utan några större problem.

Snälla mamma hämtade mig i stallet och körde hem mig. Sen bäddade jag ner mig i soffan med en kopp nyponsoppa!!

Överkvalificerad

I förra veckan var jag på intervju på ett företag här i Helsingborg. Jobbet var som receptionist; svara i telefon, ta emot kunder, adminastrativt arbete och lite ekonomi. Hmm.. helt ok! Få lite administrativ och ekomini erfaranhet hade ju inte varit fel.

Hade själv inte sökt tjänsten utan de hade hittat mig via arbetsförmedlingen och kontaktat mig. Idag fick jag reda på att jag inte fick tjänsten, de tyckte jag var för överkvalificerad för tjänsten! Suck... varför ska de vara så svårt?!? Antingen får man inte jobbet för att man har för lite erfarenhet och nu är man istället överkvalificerad!!

Imorgon bär de av ner till Malmö på en ny intervju, bara att hålla tummarna!


RSS 2.0