Plugg och sol!

Vi har suttit på Marinas balkong hela dagen och fixat med arbetet. Vi har fått ner alla tankar nu åter står BARA att skriva de lite snyggt och få till en rödtråd å snygga övegångar igenom hela arbetet.

jag har fått en snygg solbräna.. bränt ena axlen, halva ryggen och motsatsiga av framsidan! skitsnyggt, hoppas de lägger sig tills imorgon! Om de e fint väder imorgon också så jag ska jag sticka till Råå valla efter jobbet och se om man kan jämna till de lite.

Bartömning på villan i kväll men jag ska inte gå! Ska jobba imorgon bitti och sen e det klassfest på the tivoli på kvällen. ska bli jätte skoj! Sen på lördag ska jag träffa cissy och gänget! Tingvalla och sommarnatta.. JIPPI!! hm..inte riktigt min grej! menmen.. de kan bli skoj! ska bli skoj att träffa cissy iallafall.. de var länge sedan! 

försten så har jag fått en hemlig beundrare.. eller jag hemlig e han ju inte längre. Jag fick en konstig vibb i söndags, tyckte att jag kände mig iaktagen. och vissade sig att jag hade rätt! läskigt!

Dublin den 10 Juni

Nu är det bara ca 1,5 vecka tills vi åker!
För er som vill följa vår resa så det bara att gå in på:

http://www.resedagboken.se/Default.aspx?documentId=3&section=journey&journeyId=191735&userId=63104

Årets första dopp

Jag badade i havet för första gången i år! tänkte jag skulle passa på innan jag åker och när jag ändå var hemma i lerberget.
jag har dock inte invigit min nya bikini än. för väl göra det senare i veckan om vädret håller i sig.


Inget seminarium

för vår del. Vi ska träffa handledaren imorgon och höra vad vi måste ändra i arbetet. De lät som tur var att de inte var så mycket som skulle ändras. så vi fixar vi innan jag åker och går sedan upp man arbetet i augusti när jag kommer hem.

Dagens planering är att skriva klart kompleteringen på textanalysen! De ska nog gå rättså snabbt, Richard tyckte ju att jag hade gjort en bra textanalys, men då jag inte visst att vi var tvungna att använda oss av Usunier och inte hade gjort de så måste jag bara lägga in lite noter ifrån honom. Jag har ju faktiskt redan skrvit om saker som han tar upp, även om jag inte var medveten om de när jag skrev det! Sen ska jag skriva det sista reflektionspappret om hur det var att arbeta i grupp.

kan inte solen komma fram så jag kan gå ut och sätta mig i trädgården och skriva?

arbetet är inlämnat!

Nu återstår bara väntat på att få reda på om vi får gå upp med det eller ej. vilket vi borde få reda på imorgon tycker jag! Vi skickade in arbetet i onsdag kl 22 med två timmars margenal!

I morgon ska jag lämna in min kompletering på observationen... jag ska skriva klart den såfort jag slutat jobba.

Igår släptte jag Ragusa på betet.. känns jätte konstigt nu att inte åka till stallet. Tänkte jag skulle åka ditt imorgon och se hur hon har det. Än så länge går hon och Tina själva i en jätte stor hage! De släppte alla ungstona i hagen brevid igår och lill busan ville också vara med och leka!
De var jätte duktiga när vi skulle lasta dem.. båda två gick in nästan direkt!


Ny klippt

Idag har jag varit oss frisören och klippt håret. De behöves verkligen var typ ett halvår sen jag var där sist. men nu känns håret jätte kort, trots att hon bara tog ca 2-3 cm på de.
Sen gick jag pch hämtade mig skor som jag har lämnat in för att klacka om! Hoppas de ska hålla lite längre nu. Tanken var att jag skulle klacka om dem innan jag åker iväg till Dublin för att jag skulle ha med dem. Men jag köpte ju ett par nya skor när jag och mamma var i Helsingör, så jag ska nog ta med dem i stället. För de nya skorna kan jag både ha på jobbet (när jag har gått in dem), till vardags och partya med!

Efter det åkte jag till skolan för att hämta ut lite tentor. sen iväg till stallet. Jag, Lena och Marianne red iväg till Bruseskog, väldigt smart med tanke på att lill Busan blev riden senast i lördags av Emma och sen dess har hon bara går longering varannan dag (i måndags och igår). Och longeringen i går longerade jag henne bara i 10-15 min för sen fick Piff (en av Johannas shettisar) spel och kasstade av tjejen som red honom och kom lös så jag fick hjälpa till att fånga in honom vilket inte var det lätaste.. för han kom in i en gräshage och där tänkte han inte gå ifrån. 

Ragusa var jätte dukitiga iallafall... visst hoppade hon till ett par gånger och tyckte saker var läskiga men de räkte att man bara tog tag i tyglarna när hon försökte sticka iväg och peta till henne med spöet när hon inte ville gå fram. Dock var jag tvungen att hoppa av henne två gånger... första gången när vi träffade på en skolklass ute i skogen som Ragge verkligen inte ville gå förbi. Så jag vände hennes huvud ifrån dem och fick henne att gå skänkelvikning förbi dem, så vi brukar ta oss förbi de läskiga halmbalarna som ibland står utanför stallet. 
När hon hade ca två meter kvar till hon hade varit helt förbi dem, börjar hon tramsa och hoppa runt, typiskt henne! Jag smällde till henne och hon stegrade sig, gick sedan fram ett par steg men började sen backa! mot barnen! Världens med puckade häst! Så självklart hoppade jag av med desamma för att inte barnen skulle bli skrämda!
Andra gången var när hon började backa ut på vägen när vi stod och väntade på att kunna gå över österleden, visserligen kom det inga bilar just då, men de hade jag inte tid att kolla efter!
Jag var helt genom blöt när vi kom tillbaka.. bara precis under säkerhetsvästen som jag var lite torr.

image4

Nu är äntligen boendet i sommar fixat, nästan iallafall! Jag har mailet Veronica och kollat så de verkligen är ok för de vissade sig ligga lite längre ifrån flygplatsen än vi hade väntat oss. Men de betyder att de ligger närmare centrum, inget mig emot.
Så nu är det bara att vänta på svar.

tillbaka till verkligheten

och alla stress!
Nu har jag suttit på pratat i telefon i över en halvtimme för att boka tid hos frisören, optikern och läkaren.

London resan har varit jätte bra! Vi fick en intervju med marknadschefen redan första dagen och våra enkäter delade de som hade hand om hostlet ut till gästerna när det checkande in och ut. Så de blev inte så mycket jobb kvar till oss att göra! men de gjortde inte oss något, ju mer tid för oss att shoppa och sighsseinga.
Vill ni veta mer så får ni kolla i min resedagbok:

http://www.resedagboken.se/Default.aspx?documentId=3&section=journey&journeyId=201957&userId=63104

Jag ska se om jag hinner hämta ut mina kort idag!

RSS 2.0