Boxplats

Jag bestämde mig för att inte ta jobbet, kändes bäst så. Så från och med nästa vecka blir de receptionen på Erikslund för min del i 3 veckor under Marias semester.

Efter stallmötet i onsdag söker jag efter en ny boxplats för fullt, var och kollade på ett stall i dag. Märkligt nog så har jag faktiskt varit där tidigare. När jag letade boxplats första gången var jag ute och kollade på 3 olika stall, och jag valde faktiskt mellan detta stallet och gustavslund. Men då priset var ett helt annat på Gustavslund när jag flyttade ditt samt att jag bodde ju inne i stan då och den extra besinen för att ta sig ut dit gjorde att de faktiskt var mer lönsamt att stå på gustavslund och där fick jag dessutom mer för pengarna. men så der de inte ut i dagsläget.

Jag ska kolla på ett till stall på måndag, ett jätte litet stall med bara 2 andra hästar. Sen har jag lite anra ställlen jag ska ringa till och prata med. Bland annat ett stall i Vallåkra, en lite bit att åka, men där ingår all den servisen som jag egentligen vill ha till ett bra pris.

Vad gör man?

Allt snurrar… vet inte vad jag vill? Eller vad jag inte vill! Jag är inte precis välden mest spontana människor, och har alltid haft mitt eget liv planerat långt i framtiden.

Imorgon ska jag antingen ringa och säga upp mig från mitt nuvarande jobb eller tacka nej till en heltids jobb i Malmö. Vill inte jobba kvar på mitt nuvarande jobb, så att säga upp mig är inget svårt beslut… men det andra jobbet är väl kanske inte det jobbet jag hade tänkt mig.

Kanske ska ta de från början förra måndagen ringde en kvinna från Concordia i Lund. Jag sökte jobb där i höstas och de hade kvar min ansökan. Nu behövde de personal på ett av deras andra företag LM Bygg i Malmö. Att arbeta i deras reception och ha visningar var lägenheter och lokalter. Hmm… kanske inte mitt dröm jobb men ett heltidsjobb. Tjänste ska tillsättas direkt, helst igår!

Så imorgon (om jag tar jobbet) måste jag ringa min chef och se till så att jag får sluta direkt (utan att de blir allt för sura på mig) Från och med nästa vecka ska jag hoppa inför Maria som ska ha 3 veckors semester. Vi har hela tiden sagt att jag ska ta hennes pass så länge jag inte har hittat något annat, men nu veckan innan antar jag att de verkligen räknar med att jag kommer jobba.

Sen har vi problem nummer två (och tre) flytta eller inte flytta? På onsdag ska vi ha stallmöte i stallet och förmodar att vi som fortfarande inte sagt upp våra boxar kommer bli uppsagda på onsdag, då de från och med 1 november inte finns något personal kvar i stallet. Eller så har de lyckas lösa allt, vad vet jag vi får ju ingen information om något.

Då jag måste leta stallplats och måste flytta hästen kanske man lika gärna ska flytta ner till Malmö?  

Ibland vill man bara att någon ska säga till en vad man ska göra?


RSS 2.0