Hemma igen!

Då var man hemma i sverige igen, har varit hemma i exakt en vecka nu. Mikael och Andreas hämtade mig på flygplatsen i söndags. Därifrån körde vi först till Lund för att hämta släpet som jag skulle ha med mig tillbaka till Lerberget och för att lämna av mikael som inte skulle med oss hem.
hjälp.. jag som inte har kört bil på nästen 3 månader samt är van vid att man ska göra på fel sida av vägen! inte nogm ed det så ska man ha ett släp bakom bilen också. menmen, de gick bra! och jag fick ju köra lite på fel sida av vägen också, då motervägen var avstängd norrut.
I fredags hade jag min tenta, som gick åt h-lvetet! menmen.. de kommer fler chanser. och idag har jag varit och hämtat hem min älskling! Hon blev inte precis så glad när hon blev instängd i sin box! tvyär måste hon stå där fram tills på tisdag morgon!

Just nu sitter jag på jobbet, har varit här i lite mer än en timme. bara 2,5 timme kvar! segt, ingen som ringer, 1 av 5 gäster har kommet, så bara 4 kvar! inga mail att svara på. Boring!


Leavingdrinks at the lamb

Igår morse åkte jag och Jo till flygplatsen för att hämta Derin och Amanda. Åkte sedan in till stan för att checka in dem på hostlet. Flanerade runt i Dublin ett par timmar. Gick till Starbuks för kaffe, sedan Charlies för lunch. Vi var inne ¨på st. stefens green för att kolla om Pete jobbade. men som vanligt får man svaret who´s that? hmm... din chef? Han var inte där som vanligt.

På kvällen åkte vi till Swords för våra Leavingdrinks in the lamb. Nimah och klaire kom samtidigt som oss. Vi fick varsin choklad ask från Nimah..så söt!! Tyvär skulle hon jobba dagen efter kl 5 på morgonen så hon stannade inte så länge. Samtigt som hon gick kom Nicola och en kompis till henne. Sen trillade de in en efter en.. Kate, Suzanne, Kelly, Kyra, Shane och Mark. Alla var väligt förvånade att Mark kom... men inte jag och Johanna! Mark är en av våra Supervisors, vår favorite eller ja, han och Nimah för nog dela dem platsen. Men han och Eoin (en av managers) är helt klart de bästa teamet att jobba med. And lucky me and Johanna fick jobba med dem våra tre sista dar. Eoin kunde tvyär inte komma då han inte måde så bra, gick hem ifrån jobbet dagen innan för att åkte till sjukhuset så helt förståligt.

Grannia kom inte heller igår, hon skulle koma direkt efter jobbet när hon slutade kl 22. men efter att ha väntat på bussen i en timme textade hon oss och sa att hon åkte hem istället! no, you have to come! men hon ska komma med oss in till stan för middag i kväll iallafall!

Hmm... den Shane och Kate. var ska jag börja! och jo, de var på tiden! har ju inte väntat på det där i flera veckor men samtidigt! you have a boyfriend!!!

nu tror jag frukosten snart är klar! kate ha lagat irish breakfast åt oss! :)


RSS 2.0