IceHotel

Sökte jobb på Ishotellet, vet dock inte vad jag gör om jag skulle få jobbet. Vad ska jag göra med Ragusa? Men var bara tvungen att söka, hade ju varit hur fantisktiskt som helst att jobba där! menmen... vi få väl se hur e det blir!?!


Mary and Colin


Mary, precis innan de var dags att åka till Kyrkan


The bridesmaids, Sheila and Karen


Mary and Colin


Sista rycket

Ska snart åka iväg till jobbet, har sista omgången tvätt i tvättstugan som ska hinna bli klara bara. Smart som man är glömde jag boka en tvättid, och när jag väl tog mig i kragen och skulle göra de fanns de bara en tid ledig. Men jag har hunnit tvätta allt utom mina ridkläder, vilket får vänta tills efter Irland.

Ska jobba nu 4 dagar i rad och sen på tisdag går flyget till mitt älskade Irland och Colin&Marys bröllop!!

Har redan börjat packa lite, börjat fylla upp skrivbordet med allt jag ska ha med mig. Förutom kläderna, de ska jag ta tag i när tvätten är klar och torr. Mycket av de jag ska ha med mig ligger nämligen i tvätten. Gillar inte att stress packa, så lät att man glömmer saker, kom precis på att jag kanske ska ha med mig en adapter också? Kan ju vara bra att ha till hårfönen och mobilladdaren. Kommer på nya saker hela tiden när man går här hemma och plockar.


RSS 2.0