Solat

Vårt solarium på jobbet är äntligen fixa, så idag efter jobbet gick jag upp ditt och solade lite. Kände att jag behövde få lite färg, främst på mina likvita ben.
Idag och igår har jag varit sjuk trött, igår vaknade jag inte till liv ordentligen förrän vid lunch tid. Känns bra när man jobbatr hela förmiddagen. Idag har jag sprungit runt och försökt syselsätta mig med allt och inget. Bara för att hålla igång.
Dagens pass slutade verkligen inte som planerat. Har som sagt inte haft något att göra idag. En halvtimme innan min kollego ska komma och byta av mig kommer de ett par och ska checka in. Checkar in dem och börjar ta betalt. De räcker över ett presentkort. Presentkortet var skrivit på ett Bara Vara paket (en högre summan en de ska betala), men tänker inte nägot direkt över det utan slår in de och skriver på presentkortet hur mycket som är utnyttjat och lämnar tillbaka presentkoret. Gästen tar emot de men kollar frågande på mig. Vadå, vi har ju bokat ett sånt här paket. Nä, de är bokat ett vanligt boende och sen har ni bokat till behandlar på spaet.
Då vår Spa har stängt idag på midsommardag har vi inga spa gästern inbokade denna helgen. Spa gästarna vill ju ha möjlighet att utnyttja spa både ankomst och avresedag. Vilket även dessa gästerna ville. Medsamma när jag sa att spaet är stängt idag, att då ville de avboka rummet för att de hade då inte fått reda på att spaet var stängt. Tog över en halvtimmes diskuterande då jag lovade att lämna över detta till Hotell direktören på måndag. Vilket gästerna inte nöjde sig med. Men jag var bara glad att de gav sig och åkte!
Efter de hade åkt, satta jag mig vid datorn och försökte hitta papperna på bokningen (som självklart var borta). När jag väl hittade bokningen som var gjort direkt av vår spa avdelning står de på bokningen att gästerna har fått information om att spaet är stängt!! och de är heller inget paket bokat. Typsikt att jag inte hade papperna när gästen stod framför mig.

RSS 2.0