Påsk

Då var påsken nästan över. I lördags morse åkte jag till stallet för att rida och ta ut hästarna, sen bar de direkt av mot Lerberget. Jag och Andreas spenderade hela dagen ute i trädgården och fixade med ute möblerna som inte hade lämnat förrådet ännu. När alla möbler var inoljade och klara slängde jag mig på en solstol ett tag.

På kvällen skulle även Mikael och mormor komma på lite påskmiddag då jag ändå skulle ut till stallet och ta in hästarna fick jag åka och hämta dem i stan.

Söndagen spenderade jag nästan hela dagen på en solstol i trädgården, passade även på att ta en promenix nere vid havet och bada mina fötter lite. På eftermiddagen åke jag ut till familia för att se om jag kunde hitta en ny sommarjacka, men icke!

När jag kom till stallet på eftermiddagen såg jag att Erica hade hängt upp nya kedjor till boxdörrarna för att hålla haspen nere så att hästarna inte kan ta sig ut ur boxen. Hmm... Erica hade ringt mig på lördagskvällen runt 9 tiden, men då jag inte såg att hon hade ringt förrän efter 12 kändes de lite för sent att ringa tillbaka. Började misstänka att någon av hästarna kanske hade lyckta ta sig ut ur sin box och mycket riktigt. Efter ett tag kom Erica ner till stallet och berättade att Enia hade varit lös. Typsikt, precis den kvällen när Erica är borta och hennes svärmor som inte har någon större hästvana ska fodra hästarna.

Innan jag gick från stallet hade jag varit väldigt noga med att kolla så alla boxarna var stängde, stängt dörren in till fodret och dörren ut från stallet, så hon kunde som tar var inte ta sig någonstanns.



Min ljusstake fick nya gulaljus nu till påsk :)


Malmö

I lördags efter en välförtjänt sovmorgon och en snabb sväng till stallet bar de av mot Malmö. Finaste Hanna skulle ha in flyttningsfest och kombinerad födelsedagsfest. När jag kom dit var Cissy och Kent redan på plats. Blev en lugn och trevlig kväll utan utgång vilket min förkylning nog tyckte var bra.

På söndagen åkte jag, sofia och Lollo till jägersro för att kolla på lite galopp. Anneli red hem tre andra placeringar, bra jobbat!! Street Band (som också reds av Anneli) en av Rix hästarna som Sofia köpt andel i kom på andra plats. De blev en riktigt fight mellan två av Rix hästarna men tyvärr fick Anneli och Street band se sig besegrade.

Tänkte jag skulle komma igång och träna lite igen. Började lite smått för två veckor sedan, men också (självklart) på en förkyldning och därför blev de vila hela förra veckan. Igår innan vårt personalmöte blev de en snabb vända inom gymmet. Då jag fortfarande är förkyld ville jag inte anstränga mig för mycket, samt att jag kom rätt mycket senare till jobbet än planetat. men en lite sväng på loppbandet (raskpromenad) hann jag med och lite träning av armarna.

Sovmorgon

Igår kväll fick jag sms av Jaqueline att ändå skulle till stallet på morgonen så hon kunde släppa ut hästarna. Vilket jag verkligen inte hade något emot, en härlig sovmorgon är ju aldrig fel.

Dock vaknade jag av panik halv 7 och trodde jag hade försovit mig. Lyckdes sova om jag sov till ungefär kl 9 och låg sen kvar och drog mig. Skönt att känna att man inte måste gå upp och passa någon tid.


Äta bör man annars dör man

Haft fullt upp på jobbet idag och lyckdes knappt få i mig någon frukost. Ett äppel i bilen på vägen till jobbet och en halvtallrik musli. Då de allt blir sen frukost när man jobbar förmiddag brukar jag hoppa lunchen, vilken jag även gjorde i dag. Fungerar normalltsätt bra, men de förutsätter att man faktiskt äter frukost.

Man kan ju tycka att jag borde vara hungrig, men icke! När jag väl kom hem och fick fixat lite mat kunde jag knappt får i mig något.


Repan

Första dagen tillbaka i repan på väldigt länge gick helt ok! Ett helt fullbokat hotell är väl inte de bästa tillfället att försöka komma in i allt igen. Alla förutom två personer hade redan checkat in när jag mitt pass började, men de blev ändå inte en lugn kväll. När Petra lämnat över allt till mig hade den stora konferensen som bokat alla rummen på hotellet precis slutat för dagen och alla tänkte utnyttja sin lediga tid innan middagen med lite träning och hälsa. Så blev attakerad av frågor om gymmet, spaet och var man kunde gå eller springa i närheten. När alla hittat rätt fick jag en liten paus att andas ut och få undan lite pappers arbete. Men inte så länge, för efter träning och hälsan var de dags att göra motsatsen, då baren inte hade öppnat än kom alla till mig istället för att köpa vin och öl.

Vid 7-tiden började middagen och jag kunde äntligen försöka få ordning på kaoset. Tyckte ändå de gick helt ok, fast att jag emellan åt kändes som jag inte hade koll på något.

Imorgon är jag tillbaka i städet, fick sovmorgon till kl 9. Jippi!

Tindra

Idag har jga haft besök av söta lilla Tindra. Emma skulle ner till Malmö hela dagen och frågade mig om jag kunde passa henne. Inga problem!

Hade tänkt att jag skulle fixa och dona här hemma idag, men har inte blivit så mycket. Har haft huvudvärk hela dagen så har blivit att vi mest tagit de lungt. Har iallafall lyckats sätta ihop min nya hylla till badrummet och lite annat har jag också fått gjort.

Passade på att träffa Lollo och Allan inne i stan för att äta något tillsammans innan de var dags för dem att gå bort till The tivoli på The Ark konserten, hade gärna hängt med men tyvärr fanns de inga biljetter kvar.

Nu ska jag slappa framför TVn resten av kvällen!

RSS 2.0