Grattis Anna!

Förra måndagen sa vår marknadsföringsansvarig upp sig och Gunila gav direkt jobbet till Anna, vilket hon verkligen är värd. Grattis!!!

Då Anna började omgående på sin nya tjänst, började de direkt att dra i mig. De är skönt att äntligen få jobba mer och dessutom få jobba mer i receptionen. Samtidigt är de jätte jobbigt, tackar jag ja till ett pass i receptionen och behöver mig i städet blir de sura miner för att de "snor" mig och tvärtom från andra hållet. De blir inte sura på mig utan mer på varandra! Men jag står mittemellan och kan inte göra så mycket!

Nu längtar jag bara efter att få reda på vad dagens möte ska leda till! En vecka känns förtillfället som en evighet!


Renovering av hotellrummen

I höstas började vi renovera en flygel på hotellet och fortsatte sedan med nästa. Idag fixade jag och Sofie klart de sista rummet, men insåg snabbt att de är någon som inte tänkt till när de stte upp sänggavlen. Detta rummet är något mindre än alla andra rum, men ska ändå vara möblerat som de andra rummen. De är ett twinrum med två enkelsängar som egentligen ska stå en bit i från varandra. Nu står de i ihop och vi fick även flytta på en av fårtöljerna ska att man skulle kunna ta mig fram till sängen!

Nu är de äntligen rummen klara för att användas.

Dessa rummen blev mycket snyggare än de förra rummen, de är samma möbler med olika färgteman. De första vi renoverade går i rött och grönt. De vi renoverade ni får i blått (turkos) och brunt, beige. De känns lugnare än de andra. De andra rummen är också snygga.

Händer med saker på jobbet än att vi renoverar/t. Men berättar mer om de när jag vet exakt hur de blir!

Retur av nycklar

I fredag när jag kom hem låg de en lapp från Hbg-hem i min brevlåda. Stod att jag skulle lämna nycklarna till byggtuben i deras brevlåda på området. Om jag inte lämnade in dem debiterar de mig 220 kr per nyckel.

Inför ombygganden av mitt badrum byte de mitt lås till ett tillfälligt lås som skulle sitta över ombyggande. I fredag när byte de tillbaka till mitt gamla lås. Fick information att jag samma dag skulle hänga de 3 nycklaran som tillhör byggtuben samma dag, så entreprenören kunde hämta dem. Då jag tar förgivet att de inte menar att jag ska gå hemifrån utan att låsa min lägenhet, antar jag att de hämtar nycklarna på måndagen. När jag kom hem från jobbet i fredag hängde jag nycklarna (har en nyckeltub i dörren, som kan öppnas utifrån så man kan lämna nycklen till dörren när hantverkare eller likande behöver komma in i lägenheten) för att inte glömma de på måndag morgon. I måndag när jag kom hem från jobbet hängde nycklarna fortfarande kvar. av ren princip har jag låtit de hänga där hela veckan och vägrat gå och lämna de i deras brevlåda.

Igår skickade jag ett mail till personen på hbg.hem som är projektansvarig för ombygganden och talade om att nycklarna hade hängt på sin plats precis som jag fått information om. Fick idag ett mail där hon bad om ursäkt och att entreprenören måste ha glömt att hämta dem i måndags. Klaga inte på att jag har glömt om de är ni själva som gjort fel!!

Passade på att också påpecka att de också gjort flera hack och repor i min fönsterram, detta har de lyckats med när de försökt få bort de fläckarna på fönsterramen från fog och dyligt. Vilket resulterat i att fönsterramen ser värre ut en innan de försökte rätta till det. Hon skulle komma förbi på fredag och kolla på det. Så får vi se om de rättar till de!!

Växjö

Vad dålig jag är på att uppdatera här. Tänkte göra ett nytt försök och se om jag kan hålla igång och blogg lite.

Förra helgen var jag uppe i Växjö hos underbara Cissy, för att fira hennes födelsedag lit i förväg. Åkte upp så jag var i Växjö lagom till lunch, då Lollo (för ovanlighetsskull) missat tåget och fick vänta på nästa som inte gick förrän om två timmar. Gick jag och Cissy å lunchade och sen flanerade vi på stan fram tills Lollos tåg kom.

Lite senare jonade Sofia, Jens och Allan oss. På kvällen blev de god mat och en hel del vin och då kom också Anna. Jätte skoj att träffa Anna igen, kan knappt minnas när vi sågs senast. Hoppas de inte ska dröja lika länge tills nästa gång. Som vanligt blev de utgång på Grace, trots att jag var jätte trött lyckades jag hålla igång och hade riktigt skoj!

På söndagen visade Växjö upp sig från som bättre sida, solen sken och de var riktigt varmt och skönt! Tråkigt nog vara jag tvungen att hoppas på tåget hem. Hemma var vädret inte alls detsamma, mulet och grått.

Tog tyvärr inte med mig kameran, så blir tyvärr inga bilder.

Tack för en underbar helg!!


RSS 2.0