Harry Potter

Natten mellan fredag och lördag så släpptes den sista Harry Potter boken. Både jag och johanan jobbade, istället för att stänga affären kl 12 som vi i vanliga fall gör på fredagar så stängde vi kl 01.00. Vi hade den störrsta affären och den i arrivals öppen. stängde ner den ligge innan 12 för att kunna stocka upp mig böckerna och sedan kunna öppna igen ca. 00.01

image7

Ni får läsa vår resadagbok i stället om ni vill veta vad vi har föross, orkar inte uppdatera båda då de känns som de mest blir upprepningar.

Wrecked

I måndags eftermiddag jobbade jag i pier C med Nicole, Judy och Lina. Vid ca kl 18-19 ringde telefonen och Mark (the manager) gick och svarade då jag stod vi tillen och servade en kund och de andra höll på att stocka upp. men de var tygligen till mig, så Mark fick ta över tillen för mig. Förmodligen Johanna tänkte jag vem annars? men icke.. Hey, its shane im done at the pub in arrivels! ok, nice.. tydligen hade Kate och Darren går ner där direkt efter jobbet kl 13 och sen hade Shane kommit ner när han slutade vid 4-5 tiden... härligt! Jag gick iallafall ner där på mitt break och snackade lite skit med dem, de gjorde även Nicola och Johanna. När vi slutade kl 22 var de förvarnade kvar där, eller ja de var precis påväg att gå. Då jag och johanna var tvungna att åka hem till drumdondra för att brian hade lovat oss att hjälp oss med flytten till santry hade vi inte tid att stanna för en pint.
ja, som sagt vi flyttade i måndags till santry, helt klar mkt bättre en vårt förra boende. Större och bättre kök, där e till och med att bord så man kan sitta i köket och äta. duschen är mkt frächare.. ok, inte i närheten av vad man e vann vid men ändå!

I tisdags jobbade jag nere i "pier D", vilket är en förlängning av pier C och är upp byggd av baraker tillfället undertiden de håller på att bygga de som ska bli pier D om man har fattat de rätt. Affären är jätte liten, jätte varmt (trots att vi har två stora ventilationfläskar som sprutat kalluft på en, samt en valigt fläkt. och de tar evigheter att gå ner där! så jag orkade inte gå tillbaka till breakrummet på min rast utan gick till tomas read i stället och köpte en macka och en kaffe. (eller jag kaffen fick jag ju grattis, tackartackar!).
Då jag började jobba redan kl 5 nu imorse så slutade jag jobbet redan kl 9 istället för kl 10. men ick gick jag hem för de. nejnej, tog bussen hem och gick sedan in på the swiss cottage (en off licens butik) och köpte lite öl. gick sedan till kate som bor vara runt hörnet där alla redan var samlade för utom johanna som fortfarande jobbade. Jag var hemma kl 1 och gick sedan upp igen kvart i fyra för att åka till jobbet! menmen.. jag var faktiskt inte så trött!

Nu ska jag gå och sova en timme eller två. Sen om de e fint väder när jag vakna (alltså inte regnar, finare väder än så lär vi inte få) så ska jag ut och jogga en runda.


RSS 2.0