Legoland

Då var man hemma igen eller har varit det i ett par dagar nu. Har varit jätte skönt att få komma iväg ett par dagar och bara släppa allt annat. Känns verkligen som jag behövde det. och det gjorde ju inget att vi hade toppen väder hela helgen.

Vi begav oss iväg efter lunch, svängde förbi stallet på vägen för att fodra och sedan till citycross för att handla lite på vägen. Efter det bar det av mot malmö och först bron. Vi hade fått låna bropasset från pappas jobb, så vi körde snabbt igenom brobrisen och slapp köa. man kan ju inte precis påstå att det var svårt att hitta, bara att följa E20 hela vägen till Vegen där vi skulle bo. Däremot hade vi problem att hitta receptionen, stället vi skulle bo på hörde ihop med en stor idrottsanläggning. Enligt skyltarna utanför skulle man in på idrottsanläggningen för att komma till receptionen, men var skulle man sen? efter mycket yrande runt så hittade vi iallafall receptionen. Efter någon timmer kom irländarna, efter att de virrat runt i Vegen ett tag. 

På lördagen var det legoland som gällde hela dagen, vi kollade på lego, åkte bergochdalbanor, åt legopommes ect. Det hade en åkatraktioner som påminner om Kållorado på Liseberg, blev helt genomblöt båda gångerna jag åkte. men då det var fint väder så torkde man snabbt. Annars hade det faktiskt torkrum för man kunde torka sig.. smart.

På söndagen tog vi det rättså lugnt och grillade på kvällen. sen på måndagen åkte vi hemåt.

Nu ska jag åkter gå itll pluggandet så jag hinner med lite till innan de är dags för ytterligare en intervju. Efter intervju ska vi fotograferas till EXpåC.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0