Eskilscupen

Då var eskilscupen (eller Erikscupen, som flera av våra gärster för fått för sig att den heter), de flesta kom i går och fyllde upp hela husen, bara ett par rum där vi hade andra gäster. Birgitta och Marija var på jobbet redan kl 6 i morse för att börja med frukosten, själv fick jag sovmorgon och började inte förrän kl 7. Detta då jag skulle ha dubbelpass, jippi!! Imorgon är det Birgitta som får lite sovmorgon, jag och Lena börjar kl 6 och hon kl 7. Inså idag att det bara är jag och Birgitta som kommer behöva slitta varenda morgon under Eskildcupen, för på söndag är det Inger som jobbar. 

Lästen en artikel på HD om Eskilscupen, att det nummerna räknas som Sverige näst största fotbollscup, efter Gothia Cup. Då det inte finns plats för fler människor i lila Helsingborg kan det inte heller bli större. Dock tror jag inte folk har fattat hur stor cupen är eller om det inte inser hur stort Helsingborg är. Oj, trodde inte de skulle vara så svårt att få tag på boende, säger folk som ringer och vill boka (ett par dagar innan). I år som alla andra år blev det fullbokat hos oss i januari, om det inte var redan i december.  

Vi var inte lite sura på Skånemejeriet i morse, sommarpersonal och tydligen är helt odugliga. Vi hade beställt mjölk, filmjölk, yougurt, juice och smör. Tror vi hade beställt 40 liter yoghurt, gissa hur mycket vi fick! 0 liter, den sorten vi hade beställt var tydligen slut. men kan inte tänka så långt att man tar en annan sort i stället (de brukar de klara rättså bra) sen betyder 4 packet smör inte 1 packet smör. Han som levererade det var heller inte så glad, han hade nog fått ta skit från många ställen hela veckan då de som packar inte lyckas få rätt på det. Vi fick lite extra jucie som kompencation. Som tur var insåg vi att vi ändå behövde köpa ner ägg inför helgen, så vi behöve iallafall inte åka in till Willys bara för att köpa yoghurt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0